Coronamaatregelen

De praktijk is open voor de bij Mondhygiënisten van Breda ingeschreven patiënten en uitsluitend op afspraak. Voorafgaand aan uw afspraak ontvangt u per e-mail de instructies omtrent de maatregelen die van kracht zijn. Wij verzoeken u vriendelijk deze vooraf goed te bestuderen en deze richtlijnen tijdens uw bezoek op te volgen.

Als u de praktijk betreedt zal onze baliemedewerkers aan u vragen uw  handen te desinfecteren. Op dit moment begroeten wij onze patiënten enkel nog met een stralende glimlach en helaas niet meer met een handdruk.

Hierna wordt u verzocht om een korte Corona-anamnese in te vullen. Het gaat om een 5 tal vragen waardoor wij in ons systeem kunnen vastleggen dat u gezond bent op het moment van behandelen. 

Wij gaan ervan uit dat u zelf contact met ons opneemt als u voorafgaand aan de behandeling ziek bent geworden en dat u er begrip voor heeft dat wij u op dat moment niet kunnen behandelen.

Wij benadrukken dat we patiënten die in 1 van de volgende categorieën te plaatsen zijn niet kunnen behandelen:

  • Personen (of diens gezinsleden) die bewezen Corona-patiënt zijn of symptomen van het Corona-virus vertonen. Hierbij denken wij aan verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid en/of koorts.
  • Personen die korter dan 2 weken genezen zijn van het Corona-virus.

Hieronder nog wat tips om er samen voor te zorgen dat onze medewerkers veilig kunnen werken, maar wij ook voor u een veilige behandelomgeving kunnen waarborgen:

  • Kom niet te vroeg en zeker niet te laat
  • Kom alleen, indien niet mogelijk max. 1 begeleider
  • Poets thuis uw tanden
  • Houd 1.5 meter afstand
  • Zijn er gezondheidsklachten bij u of uw gezin? Stel dan uw afspraak nog even uit

Indien u vragen heeft of graag met ons overleg pleegt, neem dan gerust contact op.