“Twee gedreven dames. De één is een tandheelkundige kunstenares aan de stoel en de ander een operationele duizendpoot. Ze hebben besloten hun kennis en kunde te bundelen om zo de inwoners van Breda te voorzien van een gezonde en stralende lach.”

Natalie

Natalie van der Zalm is in 1998 afgestudeerd aan de opleiding Mondzorgkunde in Utrecht. De eerste jaren na haar afstuderen werkte Natalie bij verschillende tandartspraktijken in Amsterdam en Hilversum. In 2003 startte zij een eigen vrijgevestigde mondhygiënistenpraktijk. Deze praktijk heeft zij beëindigd in 2019.

De kans om weer een eigen praktijk te beginnen, is een kans die zij niet laat lopen. Aandacht, tijd en kwaliteit kan zij weer geven zoals zij dat wilt. 

Natalie beoefent het vak van mondhygiënist met erg veel plezier. Haar specialismen zijn het behandelen van angstpatiënten en patiënten met diepe tandvleesontstekingen (parodontitis).

Yildiz

Yildiz Sirin is in 2000 afgestudeerd aan de HES Rotterdam in de richting PR & Communicatie. Na het afronden van haar studie aan de HES is zij meerdere jaren werkzaam geweest als Persvoorlichtster en PR/communcatiemedewerkster.

Yildiz is een echt mensen-mens. Communiceren, verbinden en het zorgen voor mensen is iets dat zij van nature in zich heeft. Vandaar ook dat de overstap van PR & Communicatie naar een baan in de zorg voor haar de juiste bleek te zijn.

In 2014 heeft zij zich om laten scholen tot tandartsassistente. Nadat zij drie jaar werkzaam is geweest als tandartsassistente, heeft zij besloten om de verkorte HBO studie Management in de Zorg op Avans Hogeschool te gaan volgen. Tijdens het volgen van deze studie heeft zij de overstap gemaakt naar de functie van Praktijk coördinator.